餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

2023-10-09 116 浏览
之前一直都想试下夏威夷盖饭,感觉几健康。今次系尖沙咀揾到间都几方便! 一睇个餐牌,好多款色简! 我懒得谂就叫左佢D signature款,叫左个ONO,有三文鱼,青瓜,鸡蛋丝,蟹棒沙律,配果仁芝麻酱。虽然系预设款,不过都可以自己简系寿司饭/沙律/珍珠糙饭,而我就简左沙律。出到黎好色彩缤纷,感觉食落都会开心D。三文鱼粒份量比想像中多,仲要都几大粒下,蟹棒沙律同芝麻酱一齐食都好夹! 鸡蛋丝真系好幼细既丝,个人几钟意! 而朋友就钟意自己简,简左吞拿鱼,芝麻海带,青瓜,鸡蛋丝再配上柚子醋,整体感觉更加清新,而且沙律菜既种类都有几款,食落冇咁单一。一开始以为得菜唔会好饱,但食食下发现系劲饱,完全可以当系一个正餐,而且又健康!