2014-02-20 1188 浏览
终于有时间去新Cafe ,开咗无几耐嘅Lokali 系卖较一般cafe 健康嘅食品同饮品。我本身系素食者,虽然食品非全部素食,但有好多素食选择!有我爱嘅coconut juice ,仲有多种唔同口味!特别口味有朱古力同咖啡味😱另外佢地仲有健康零食卖,有我平时食开嘅Go Raw Super Cookie 添!我点咗Soy Decaf Latte (豆奶低咖啡因拿铁)同Zucchini Chocolate Cake (翠玉瓜朱古力蛋糕)。虽然奶打得一般,没有惊喜嘅latteart,味道都唔错。用翠玉瓜做嘅朱古力蛋糕,口感特别,比较湿同软滑。朋友仔话好好味!我谂佢嘅热量会比一般朱古力蛋糕低同多D纤维,系keep fit 嘅好选择。店员非常友善,店铺虽小,但环境舒适😍

店员非常友善,店铺虽小,但环境舒适😍

2014-02-16
  • Soy decaf latte