2019-11-08 424 浏览
有一晚睇睇下电视📺,介绍左一间好特别ge饮品店,卖点系个饮品奶盖系用果仁造出黎,而且系一个健康饮品,吸引到我第二晚放工即约左个朋友去试吓😋一入门口店主已经好有礼貌咁为我地介绍店内饮品,饮品特色,仲会问你个人口味偏向想要咩而推介比我地,劲赞呀👍🏻我就比伯爵茶朱古力坚果奶盖茶吸引住喇🤩因为本身系劲钟意伯爵茶,当然要试吓啦。哗!一拎杯野饮就飘来一阵阵果仁香气,急不及待试左一啖奶盖,好惊喜呀!满满朱古力味,带著果仁香,好好食呀个奶盖,望落去好似会好肥仔咁,但由于奶盖系用坚果造出黎所以较为健康啲(自我感觉良好)😂🤣,伯爵茶底都好香而朋友就拣左加入生果ge饮品,缤纷火龙果坚果奶盖茶,坚果奶盖更加突出果仁ge味道,火龙果加上坚果味,两者原来可以咁夹架。又系正正之选。饮完杯坚果奶盖你会即刻feel到好饱肚架!😂
伯爵朱古力坚果奶盖

缤纷火龙果坚果奶盖茶