2024-02-07 38 浏览
上网见到有人推荐呢间快餐,竟然系健康又滋味嘅快餐🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️于是就同朋友去咗试试佢🤣🤣 虽然今次入去都喺外国人响道工作,但呢间舖头你唔使this this this🤣 因为佢哋系识讲广东话!我都好surprise🫶🏻🫶🏻🫶🏻 舖头环境: 以蓝色为主,空间都算阔落!咁事实在太肚饿,一次过叫咗三个餐😂都只系二百零蚊🙆🏻‍♀️ 嗌咗以下套餐嘅嘢食:套餐一1. Sweet Potato fries : 食落嘅口感好似薯条,仲甜甜地2. Tokyo fire grilled beef thin pizza: 呢个我系最推荐大家试,食落好滋味,仲好香!3. Fresh Salad 4. Orange Juice套餐二1. Potato fritters 2. Bombay chicken curry :今次后第一次食Bombay 唔好睇佢细细个但份量好足! 个馅有少少辣,越食越想食!3. Coleslaw 4. Coke套餐三1. Texas BBQ chicken thin pizza: 就系好想试埋呢一个Pizza所以决定嗌多个餐好似抵啲!呢个thin pizza 就比较重口味啲🫶🏻

舖头环境: 以蓝色为主,空间都算阔落!

套餐一
3. Fresh Salad
4. Orange Juice
套餐二
1. Potato fritters
3. Coleslaw
4. Coke
套餐三
2. Sweet potato
3. Fresh Salad
整体佢所有份量都喺比较大份,超级足料❤️
  • Crusta combo