【健康好食文青咖啡店💛 西越泰fushion特色食物!】推荐程度:●●●●●抵食程度:●●●◐○———环境舒服,装修文青风,啱晒打卡同小聚。送上每道菜式时,店员都会细心解释有咩特色同最佳食法,好贴心,加分🤍 整体食物都唔饱济油腻,仲有健康同素食选择✨ 餐牌好多元性,食物/饮品都系西越泰fushion!仲要高水准,值得一试!🍴 啱啱好全日早餐|$128第一样最吸引我系蛋饼!!外层香脆,内软熟,带大量菠菜同杂菌,口感同味道都好丰富👍🏻 薯饼都好惊喜地超脆!食落冇油溢味,内里薯仔口感一粒粒,唔会淋patpat,高汁✨ 烟三文鱼都意外地好浓烟熏味;Ham都有椒香;每款食材都食得出非常有诚意,大推🤍 沙律同多士同下,唔特别打多次~ 整体都大份多花款,男仔食都饱,食完都好清新唔腻👍🏻🥣 希腊乳酪燕麦水果配厚切蒜蓉烤多士|$88好健康嘅减肥之选!青苹果爽而不酸,红苹果就清新而爽甜,蜜桃唔会甜到呛喉,菠萝单食有啲太甜,但所有嘢凑埋一齐酸甜度刚好✨ 面头洒上粟米脆片,多份口感;以希腊乳酪代替沙律酱,减低肥腻感同罪疚感,保持到湿润感,配沙律菜食都唔单调🤍 多士超多蒜蓉,肉眼可见✨ 面包烤到香脆可口,咸香十
【健康好食文青咖啡店💛 西越泰fushion特色食物!】

推荐程度:●●●●●
抵食程度:●●●◐○

———

🍴 啱啱好全日早餐|$128

🥣 希腊乳酪燕麦水果配厚切蒜蓉烤多士|$88
好健康嘅减肥之选!青苹果爽而不酸,红苹果就清新而爽甜,蜜桃唔会甜到呛喉,菠萝单食有啲太甜,但所有嘢凑埋一齐酸甜度刚好✨ 面头洒上粟米脆片,多份口感;以希腊乳酪代替沙律酱,减低肥腻感同罪疚感,保持到湿润感,配沙律菜食都唔单调🤍 多士超多蒜蓉,肉眼可见✨ 面包烤到香脆可口,咸香十足,大赞👍🏻

🍮 别人笑我 · 泰布甸|$58
特式布甸一共3层:云呢拿雪糕、咖啡冻同泰式奶茶布甸。雪糕云呢拿味重而唔假,唔会过甜;咖啡冻香浓、口感实在、有咀嚼感;布甸底口感好滑,较软身好QQ,余韵有阵茶香味,齿颊留香✨ 三样夹埋食好似一啖重奶油味嘅鸳鸯,奶、啡、茶融和,味道同口感都好正,加埋雪糕嘅冷感透心凉🤍,冇得弹👍🏻✨

🍹 炎炎菠萝梳打|$45
菠萝嘅香甜,加青柠嘅清新,加梳打嘅气,睇字都feel到佢好清新新酸甜特饮,啱晒炎夏!入口唔太甜唔呛喉,杯底粒粒菠萝肉,每啖都有咬口🤍 店员教可以沿杯边饮,有微微辣嘅刺激感同海盐撞击嘅咸甜咸甜✨ 不过个人都系钟意简简单单用饮管享用~

☕️ Iced Americano|$35
虽然好钟意饮咖啡,但咖啡真系一门学问!唔识太多只可以讲:好啱心水,唔偏酸、微微烘焙香同苦味,非果味嘅豆,绝对俘虏到我嘅心!🤍
  • 啱啱好全日早餐
  • 别人笑我泰布甸