2024-07-12
一向都好钟意食饺子,好开心试到饺掂,真系几掂,以后又多个选择韭菜猪肉饺($46/7只) - 皮薄馅足,啖啖都系满满嘅韭菜同猪肉,汤饺系跟状元九鼎汤,系煲得好清嘅葛汤,隔晒渣所以饮落好顺落,感觉好健康香煎软心芝士饺($58/7只) - 煎到金黄啱啱好,卖相好靓,好吸引,馅系包到好实嘅芝士同粟米猪肉,好饱满,好满足黄金原味皮蛋($30) - 皮蛋本身好味,简单调味加啲青葱已经好好食上汤松茸时蔬($35) - 菜心好靓,洗得好干净,上面仲摆咗杞子同松茸,新鲜健康蜜饯鸡翼($33/5只) - 鸡翼好入味,甜甜地好开胃山楂雪梨水、蜂蜜柠檬薏米水(各$20) - 两杯都系健康之选,甜度啱啱好,山楂雪梨同薏米味都好浓,又有满满嘅薏米,两杯都好饮铺面干净、座位阔落,个人几钟意木枱同有垫嘅木凳同卡位,够实净坐得好舒服餐牌提供嘅选择好多,照顾素食人士嘅饺都有,款式极多,仲有各种小食、面类同唔同嘅饮品,价位经济,好值得嚟试
蜜饯鸡翼($33/5只) - 鸡翼好入味,甜甜地好开胃