2017-04-19 943 浏览
*~鸟语~*🐦好靓嘅餐厅名啊~只知道蓝马🐴大厦多酒吧🍺,唔知道竟然有间咁健康咁文青嘅cafe~今晚遇著地铁🚄故障,朋友比我早到,就send定menu比我睇,👀一睇我就比特饮吸引住,去cafe从来都系靠靓靓嘢饮影相呃like,而且成餐饭陪住你最耐嘅,一定系杯嘢饮,我紧系唔会叫咖啡柠水咁普通啦~✌我嘅心水系「鲜榨苹果红菜头汁🍎」 Apple Beetroot Honey Smoothie $58红菜头系近年健康一族嘅新宠,系抗癌圣物(哗~😮),听闻可以降血压、护肝、减肥,瘦得来又可以补,重点系出面d餐厅好少有得点~所以我即刻叫咗,佢红bob bob咁~用来影相好上镜啊 📷身为红菜头fans,我仲点咗「红菜头栗子🌰烧一口牛柳意大利饭」$128一向唔系食肉兽,但都觉得佢d牛几好味wor~🐮肉质够鲜嫩,切出来嘅厚度好易入口,栗子同红菜头嘅味又几夹,成碟食晒✌除咗红菜头~见到menu仲有好多健康食材,营养价值好高嘅仲有牛油果、甘荀、甘蓝、赤梅、柚子、姜e d等等~睇见都觉得自己健康咗🙏🙆🙌~决定要再来!🏃
*~鸟语~*🐦
我嘅心水系
「鲜榨苹果红菜头汁🍎」

身为红菜头fans,我仲点咗
「红菜头栗子🌰烧一口牛柳意大利饭」$128

红菜头栗子烧一口牛柳意大利饭
2017-04-10
红菜头栗子烧一口牛柳意大利饭
  • 鲜榨苹果红菜头汁 Apple Beetroot Honey Smoothie