前几天同男朋友系湾仔行街,行到又攰又口渴,天气又十分闷热,所以就行左去一间专门饮鲜打果汁、咖啡食轻食的小店!所以就入去每人叫左杯果汁小食坐低休息下,店内不算大,只有几个堂食位,亦都可以Take Away!Brownie $30它们主要有果汁外,仲有焗制一些曲奇甜点,我地就要左个Brownie,表面好香脆,食落入面是软软的,外脆内软,朱古力味浓郁!S05 Football Fever $55Banana, mango, orange and strawberries blended with ice佢哋啲果汁种类多,每款都有说明用左什么水果,仲有唔同功效!男友叫左呢杯加左香蕉、芒果、橙同士多啤梨,味道好夹,微酸鲜甜,好Fresh,易入口!Athletic Power $58Strawberries, banana, pear, avocado, coconut butter而我呢款系最近新岀的Summer限定的饮品,入面有士多啤梨、香蕉、梨、牛油果及椰子油,饮落质感比较浓厚,淡淡个香蕉同士多啤梨味,易入口,而且仲有饱肚感添!

Brownie $30

S05 Football Fever $55

佢哋啲果汁种类多,每款都有说明用左什么水果,仲有唔同功效!

Athletic Power $58

2018-07-07