2021-05-27
尖沙咀H Centre辰谷里面有间健康沙律Bar,仲可以喺旁边坐低慢慢食~可选双拼沙律及三并沙律~我地每人各拣咗双拼沙律,份量都几多🥗双拼沙律 $681号韩式牛肉椰菜花碎沙律🍖椰菜花碎粒粒爽口带点微辣,开胃感觉,配上韩式烤牛肉6号蕃薯球藜麦鹰嘴豆沙律🍠蕃薯球带微甜,中间沙沙感觉良好3号香辣鸡肉长通粉沙律🧀表面撒满芝士粉,味道带微辣,冷长通粉烟烟韧韧,口感有点硬身4号希腊式吞拿鱼沙律🥑经典沙律~牛油果、三色椒粒、吞拿鱼沙律菜🎃南瓜汤 +$20南瓜汤份量好多啊!起码多过一杯咖啡嘅量,南瓜味道好浓🎃质感唔会太稀,饮得出落重料!超钟意里面有埋什菌🍄什菌量都几多! 🌿三草拿铁 +$30呢个喺额外Menu,成杯绿色以为喺抹茶,其实喺三草拿铁🌿采用澳洲有机大麦草、紫花苜蓿草,小麦草,用燕麦奶同龙舌兰糖浆制成🍯低升糖指数同埋无牛奶,饮落一啲草味都无啊😳健康之选丫!☕Long Black +$25 可选有奶/无奶咖啡无奶咖啡为Long Black, 店员会问想要Nutty味定喺Fruity味咖啡豆, 拣咗Fruity味道,饮落一啲都唔苦!
🥗双拼沙律 $68
6号蕃薯球藜麦鹰嘴豆沙律🍠蕃薯球带微甜,中间沙沙感觉良好