2018-03-14 1094 浏览
小仪最近在某健身中心试玩,入面有间cafe提供轻食,方便大家运动之余也可以吃得健康,见价钱不贵之余,用订枱app仲另外有优惠,今天便出去做运动顺便食早餐~早餐set- Bagel+Mocha: $28早餐有Muffin/Bagel+ Drink$28/set , 三文治+drink $38/set~ Muffin同Bagel 见到好新鲜,由于做完运动都系食清啲,拣咗个Bagel,原本以为只可以拣美式咖啡,点知竟然可以拣Mocha丶Latte、甚至green tea latte 也不用加钱,当下已经觉得$28超抵!仲要见到用靓鲜奶冲咖啡,加分虽然个Bagel无配任何牛油丶果酱丶cream cheese之类,但意料之外有埋小小green salad,即刻成件事好健康(虽然杯mocha都有唔少卡路里)~~Salad 有小许橘子味酱汁,味道清新;Bagel 成只手掌咁大,烘热先上枱,由于上面的种子够香口,即使没有抺酱也不错吃;mocha 不太甜,不会比连锁咖啡店差,而且大大杯用apps订位有8折,最后只需要俾$22,有得食有得饮,仲要太饱takeaway咗半个Bagel, 真心抵食!以后少少仪

Mocha  and  Bagel

早餐set- Bagel+Mocha: $28

用apps订位有8折,最后只需要俾$22,有得食有得饮,仲要太饱takeaway咗半个Bagel, 真心抵食!以后少少仪想食Bagel, 不用再去麦当当了~
2018-03-14
$22 (早餐)
Mocha  and  Bagel