2013-04-05 1232 浏览
食惯西餐Pizza意粉、日本寿司、中式炒粉面饭,呢排想转转口味,所以今晚转战土耳其菜,新尝试今晚零酒精,叫左杯Banana Smoothie.成杯野其实好淡,香蕉同乳酪味偏弱。槛榄、芝士、酸菜拼盘由于有素菜朋友,所以都叫左好几碟素菜。只芝士几好味,系半软质质地,味浓唔臭,易入口素菜薄饼材料有D杂瓜,椒粒,,杂菌,配埋蕃茄酱几清新。雪茄被名字吸引左,但绝对系健康可口既餐前小食春卷皮入面包著由菠菜、芝士、薄蓉叶整成既蓉,配埋其薄荷酱,好特别呀新薯沙律配蟹肉蟹肉份量虽然极奇少,但就非常新鲜真系有海水同鲜甜味,唔错!风干牛肉火箭菜风干牛肉入口咸味恰好,而且略带油甘香,配少少苦火箭菜好夹!叫左两个好特别既然粉面,系我今晚既favorite,因为味道十足,岩我d重口味既人*海鲜白汁中东面 & 茄汁素菜中东面中东面系好长卷起既PASTA,口感烟UN,吸入既汁更多!两者比起,我较爱后者。因为后者入面磨菇超爽甜,好好味!而且又有毛茄,椰菜花,爽软口感夹杂,实在系口部既享受前者海鲜种类都好多,有squid/fish/shrimp/mussel,略觉creamy度未够肉类主菜反而失望了,全部跟香饭同配菜,但
食惯西餐Pizza意粉、日本寿司、中式炒粉面饭,
呢排想转转口味,所以今晚转战土耳其菜,新尝试
今晚零酒精,叫左杯Banana Smoothie.
成杯野其实好淡,香蕉同乳酪味偏弱。
槛榄、芝士、酸菜拼盘
由于有素菜朋友,所以都叫左好几碟素菜。
只芝士几好味,系半软质质地,味浓唔臭,易入口
素菜薄饼
材料有D杂瓜,椒粒,,杂菌,配埋蕃茄酱几清新
雪茄
被名字吸引左,但绝对系健康可口既餐前小食
春卷皮入面包著由菠菜、芝士、薄蓉叶整成既蓉,
配埋其薄荷酱,好特别呀
新薯沙律配蟹肉
蟹肉份量虽然极奇少,但就非常新鲜
真系有海水同鲜甜味,唔错!
风干牛肉火箭菜
风干牛肉入口咸味恰好,而且略带油甘香,配少少苦火箭菜好夹!
海鲜白汁中东面 & 茄汁素菜中东面
中东面系好长卷起既PASTA,口感烟UN,吸入既汁更多!
两者比起,我较爱后者。
因为后者入面磨菇超爽甜,好好味!
而且又有毛茄,椰菜花,爽软口感夹杂,实在系口部既享受

肉类主菜反而失望了,全部跟香饭同配菜,但份量偏细,价钱偏高(OVER$180 each)
烤羊架
其实seasoning不多,因此变得淡无mug味咁,
但烧既生熟程度好好,入口易消化,
只系我expect有惹味既烧烤味道。
牛面珠
软就非常软,食落完全无渣,
但我唔钟意,有DD稣味咁。
Turkish pastry
可能食开其他甜品
呢D饼类甜品唔识欣赏,
系几特别,但可以唔洗试!
呢度定时有关人表现肚皮舞,节奏明快,
都几好睇架。系个DANCER个肚都几大!
用餐优惠
其他