2023-01-02
2022-12-31同女朋友过2022年最后一日🎊一齐去咗睇阿凡达🦕睇戏之前去咗附近嘅cafe🥰叫From Seed To Wish😍餐厅好有清新感觉😀放满绿色植物摆设🌵主打食不同fusion健康菜式🍀半自助式用手机落单📱我哋点了,FSTW招牌全日早餐,133蚊份,全日早餐食材好丰富,有藜麦牛油果,牛油果片好新鲜,有香滑嘅炒蛋,香肠,还有用了新猪肉啸泰式生菜包,蘑菇片炒得好香,斑烂多士带出斑斓味嘅香甜,好完美嘅健康组合🤗卡邦尼意粉,114蚊碟,卡邦尼意粉既调味唔错,虽然偏咸,同意粉既半软硬口感几夹,个汁收得几靓,汁酱啱啱好,摆盘都好靓,加埋温泉蛋有惊喜😳抹茶拿铁,跟餐加24蚊杯,有拉花造型,抹茶应该有微微苦涩,不过抹茶同鲜奶混合后,产生甘甜嘅滋味,十分平衡,奶泡非常滑溜🍵整体环境感觉舒适放松☺️服务送餐速度好快😙食物份量几多,味道几好,会再帮衬 @fstw.hk 去叹杯咖啡👌🏻☕️#FromSeedToWish#FSTW招牌全日早餐#卡邦尼意粉#抹茶拿铁
同女朋友过2022年最后一日🎊
一齐去咗睇阿凡达🦕