2024-03-18 52 浏览
将军澳必食嘅甜品饮品😻😻离远已经见到好多人排队,用黄色嘅招牌做招徕,出面仲要有好多坐位,真系好吸引❤️😍🫶🏼豆乳狂人主打大大碗足料健康糖水,以巨型筒装盛起各款配料,如豆腐花、仙草、紫薯、芋泥、芒果等超过70款选择;用豆乳做主题,低糖/无糖,食得又健康,又轻松😌💚豆乳茶系列 - 7.6豆乳抹茶 $36系一大樽完全冇冰、原汁原味嘅豆乳+日本抹茶🍵,茶味同豆乳味都好香浓,饮落口好顺滑,啱晒钟意抹茶嘅我😙💛芒果系列 多芒杨枝甘露鲜芒果+西米+芒果汁+特调椰奶+金柚好足料,超多芒果肉~好想再Encore! 😌🤍狂人豆花 - 姜汁够姜豆花 $20食咗啲咁创新嘅甜品,我都挨个传统啲嘅先!豆花口感特别,豆既香味令人好回味☺️🖤8.6 豆乳 黑白芝麻豆乳芝麻味十分香醇,有微微既烘香,芝麻同豆乳十分合衬,感觉就好似饮紧芝麻糊😜🤎奶盖豆乳茶 豆乳 +乌龙茶+ 西米+珍珠+ 豆乳布丁 + 芝士奶盖 + 白肉 + 黄豆粉奶盖豆乳茶味道唔错👍饮咗一半已经超级饱肚,而且入边有咬口既珍珠同西米加埋软滑既布丁🍮成件事都好丰富!另外仲有三粒白肉系额外配上既What a lovely afternoon tea 🫣😘
将军澳必食嘅甜品饮品😻😻

💚豆乳茶系列 - 7.6豆乳抹茶 $36

💛芒果系列 多芒杨枝甘露
鲜芒果+西米+芒果汁+特调椰奶
+金柚
好足料,超多芒果肉~好想再Encore! 😌

🤍狂人豆花 - 姜汁够姜豆花 $20

🖤8.6 豆乳 黑白芝麻豆乳