餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2021-11-21 202 浏览
星期六下午去深水埗食Lunch, 都好多人等,我地2个人等左4张枱就入得。 Poke Go有outdoor位,主要比有带宠物既食客黎坐。 如果冇人坐,啲员工就会比等待入座既人坐住等待,再比定啲menu等我地拣住先,非常好既服务。 一入座就可以直接落单啦!我地拣左Signature bowl (亦有自选材料既bowl)OHANAONO两款Bowls既好多料,蔬果好新鲜,三文鱼都好多,我食到最后一啖都仲有三文鱼。 (唔知系咪我食得好平均)黄金蟹卷份量比想像中多,个酱汁似wasabi味 (我本人不好wasabi味,所以点左一次就冇再点!)红火龙果汁新鲜果汁配埋个果干(好甜,不错!)绝对可以encore!

红火龙果汁

新鲜果汁配埋个果干(好甜,不错!)

绝对可以encore!

2021-11-20