2020-11-09 76 浏览
一直好想试呢间,听讲用新鲜既材料同埋主打本地农场产品,好彩有book到位,7点度已经坐满晒人。叫左个吞拿鱼沙沙酥盒配分子醋汁卖相超精致,吞拿鱼都有一般放题既货色,配酥盒口感相当丰富。牛油果青瓜水牛芝士包意大利饭上面系满满既芝士,见到都好吸引,岩晒芝士控既我,揽拌后意大利饭均匀充满芝士同埋忌廉,配搭淡啖既牛油果香,惹味得黎又好refreshing。香草烧美国原只自然鸡配燕麦松子仁系推介之一,当然要试下啦,只鸡烤得劲香,油脂分布却比一般鸡比较少,可以话只鸡好fit,食落啖啖都系瘦肉,但肉质又唔会好粗糙,反而都几juicy,燕麦片比较香脆,食落去似系薯片多过麦皮,都几好味,就算平时唔食麦皮嘅我都食咗几啖苹果酥配movienpick云呢拿雪糕最后梗系唔少得甜品啦,呢个苹果酥真系要试吓,外皮好香脆但入面好松化,配埋moviepick忌廉雪糕,真系甜而不腻。
叫左个吞拿鱼沙沙酥盒配分子醋汁

卖相超精致,吞拿鱼都有一般放题既货色,配酥盒口感相当丰富。
牛油果青瓜水牛芝士包意大利饭

香草烧美国原只自然鸡配燕麦松子仁