2023-07-31 75 浏览
经过新都会广场,见到呢间雪糕店好多人排队,招牌写无糖、无奶,啱晒追求健康同有乳糖不适症嘅人,一于买黎试下。同行三人所以叫左3球雪糕🍦,分别系热情果、冧酒提子🍇同埋蓝莓🫐芝士味。热情果好香浓果味,食落有甜味,原来系因为Splenda,即系从糖里面提炼嘅无糖冇碳水化合物天然甜味,酸酸甜甜,里面仲有热情果籽,夏天食好开胃❤️❤️蓝莓🫐乳酪🧀️芝士🧀️味唔太重,蓝莓味好重,酸酸甜甜,好易入口,颜色吸引🤩冧酒提子味酒味好重,我无咁钟意,如果钟意酒味重嘅可以试下,呢个质地好似雪芭咁,比较容易溶。消费价钱:3人💰82,人均💰27.3结论:(5个⭐️为满分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️性价比:⭐️⭐️⭐️回头指数:⭐️⭐️⭐️⭐️餐厅名称:Mamma Mia Gelato餐厅地址:葵芳兴芳路223号新都会广场2楼232号舖

蓝莓🫐乳酪🧀️

消费价钱:3人💰82,人均💰27.3

结论:
(5个⭐️为满分)

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
性价比:⭐️⭐️⭐️