2010-04-27 303 浏览
估唔到可以系openrice见到活力食左佢地d三文治同沙律好多次,真系好好味,特别系佢地个薯仔碎旦沙律同烧鸡三文治,烧鸡加上青瓜同番茄简直系我最爱,再加多杯果汁都系廿几蚊,够饱之余又经济,最紧要食得健康今日发现佢地原来有什菜沙律卖,结果买左一个试下,佢地既什菜沙律唔算太多材料,只系得生菜,青瓜,番茄仔同西芹,但系带比我好大既惊喜,因为佢地唔系用沙律酱同千岛酱,而系用我最喜爱既salad dressing,超㊣同埋今日个老细介绍饮士多啤利提子,冇谂过士多啤利同提子沟埋系咁好饮.我几钟意饮佢地d果汁,有时食完饭都会去买杯饮下,净系佢地冇加糖水同冰呢样野已经值得帮衬,好过佢隔离间果汁舖,果间好明显地系有加糖水啰.
估唔到可以系openrice见到活力
2010-04-27