2024-05-15
轮住食推介「好宜栈」健康产品《好宜栈》为2013年于香港注册嘅年轻品牌,品牌以《好》和《宜》两个字,作为经营嘅宗旨及承诺,多年来无论对于产品质素、种类、价钱以至服务质素都要求极高。为求能精益求精,佢哋更会严密监控所有好宜栈产品嘅来源及卫生指数,确保其不含超标农药及防腐剂,更会定期进行产品品质测试,以确保其符合各项卫生标准及食品标签的要求。力求做到尽善尽美。今次我就买咗「黄金罗汉果」同「黄金罗汉果天然糖」为自己健康出一出力,成日出去食野,返到屋企用返天然糖煮𩠌都唔错,至于「黄金罗汉果」用嚟焗水饮都几好,以前饮水无味,依家加一旧「黄金罗汉果」带一种甘甜味,好过饮某牌子嘅菊花茶!1.黄金罗汉果黄金罗汉果味道清甜回金得,不带苦涩中药味,佢仲对糖尿病患者都好适合使用,罗汉果嘅甜是来自罗汉果甜甙,跟庶糖唔一样,佢唔会产生热量,同糖嘅效果唔一样,系糖尿病患者对甜味替代品,仲有呢个黄金罗汉果营养维生素都被传统罗汉高, 98%保留原果营养,100gram嘅黄金罗汉果就有487mg维生素,一般罗汉果只有25mg!2.黄金罗汉果天然糖适用:高温烘焙、冷热饮品、各款甜品、腌肉,适合关注血糖人士,仲系0糖分、卡
1.黄金罗汉果
2.黄金罗汉果天然糖
适用:高温烘焙、冷热饮品、各款甜品、腌肉,适合关注血糖人士,仲系0糖分、卡路里、脂肪、升糖指数,用黄金罗汉果天然糖真系非常多好处,注重健康嘅你快d转用黄金罗汉果天然糖啦!
门市地址:观塘开源道56号大众工业大厦237室
营业时间:12:00-20:00
想买嘅话可以WhatsApp 54950895同佢哋下单,购买满$300仲免运费