2019-01-17
新麻蒲..我几年前就听过呢个名🤣🤣 旧公司啲同事成日讲到好好食 可惜我一直冇去到 😭估唔到要等韩烧既热潮完左咁耐我先走黎「朝圣」叫左个牛肉set传说中既炉边蛋,加左泡菜 唔会只得蛋咁寡。唔知系咪错觉,over cook 既炉边蛋食落都唔觉得「鞋」二人餐既份量 好多好多菜部队锅黎讲,呢个系最bb辣,友人与我都唔食得辣,但都唔觉得辣🌶滑滑既韩式公仔面,我地挂住烧肉食,唔记得睇住个部队锅,但夹起啲公仔面都唔会好稔冇晒口感不愧为霜降牛肉,油花分布均匀 ,入口即融唔知生菜有冇得refill 不过个人钟意用生菜包住肉黎食,食起黎冇咁腻平时去bbq一味食肉,韩式bbq用菜包住肉一齐食,罪恶感都细啲🤣初初以为样样几件睇落好少..我同朋友最后食到捧腹而回🤫🤫可惜听日要返工,呢个happy hour 2人set真系好吸引,重要有护心肉之余又有牛肋排肉,一于揾个星期五再黎食过
估唔到要等韩烧既热潮完左咁耐我先走黎「朝圣」
叫左个牛肉set
传说中既炉边蛋,加左泡菜 唔会只得蛋咁寡。
二人餐既份量
好多好多菜
不愧为霜降牛肉,油花分布均匀 ,入口即融
初初以为样样几件睇落好少..我同朋友最后食到捧腹而回🤫🤫