2020-07-17
小朋友难得早训觉 所以我就放低小朋友比公公婆婆睇一阵 然后同老公快闪出街食个靓饭 ,呢间餐厅系屋企附近开咗好一段时间 但系平时要凑仔唔得闲去食 所以今日终于可以去到 真系好开心呀!.难得出嚟食饭老公话要食餐劲嘅😂然后我哋就放闪叫咗一堆嘢食包括有牛油果沙冰 椰汁三色冰 越芦小食拼盘 越芦牛肉粉同扎肉虾饼捞檬.椰汁三色冰:三色系红豆 绿豆 同绿色嘅果冻 双豆嘅味道一浓一淡 互双平衡下味道啱啱好 加上椰汁味重 口感又丰富 老公好中意饮.牛油果沙冰:将女士美容恩物牛油果 整成沙冰 一边消暑一边护肤减肥 正!.越芦小食拼盘:有春卷、胡椒猪肉串、虾、扎肉等等 全部食物都调味得啱啱好 种类又丰富 见到都觉得开心 食落去都冇失望😊.越芦牛肉粉:材料有生牛肉、牛腩片、牛、牛柏叶等等 汤底清而不腻 面条索晒啲牛肉汤 虽然已经好饱 但最后我地连啲汤都饮埋.扎肉虾饼捞檬:扎实 弹牙 香脆 嘅虾饼 两个小朋友一定好钟意食 下次带佢地黎食先!
难得出嚟食饭老公话要食餐劲嘅😂