2022-05-05 279 浏览
最近系尖沙嘴行街见到呢间装修劲靓嘅飞机主题餐厅,仲要系我成日帮衬嘅Holly Brown开!💛竟然可以坐到window seat,真系超开心!可能4个人会比较易坐到窗口位🤔见到可以打开遮光板嘅飞机窗,仲有靓景睇,真的很兴奋🤩🤩-Lunch set:真系好似飞机餐咁,一开始会有一个tray,一排4样嘢👉🏻鲜生果、蛋糕、面包🥯同餐汤🥣味道真系似飞机餐咁,冇乜特别,不过令我怀念以前有得飞嘅时光🥺,周打蚬汤好好饮!-美国牛肩扒🥩 $228牛肩扒系牛嘅背肩部位,食落牛味浓,见到脂肪唔多我地好惊会好鞋😰但食落一d渣都冇,竟然好juicy,我同朋友都好满意,side dish有薯菜同好多薯条🍟不过牛扒酱汁唔够浓味啊🧐-传统英式早餐班戟 $188店员推介,话呢个ADB系最受欢迎top 3,可能贪佢乜都有,有两只蛋☀️、大块薯饼、4层pancake、2条肠仔、bacon、芝士蕃茄啡菇等,pancake加牛油🧈同糖浆真系冇得输!-羊肩肉千层面 $178好好味竟然,里面有大量软烂嘅羊肩肉同埋芝士,虽然好邪恶,但口感好香滑好有层次👍🏻
竟然可以坐到window seat,真系超开心!
可能4个人会比较易坐到窗口位🤔
见到可以打开遮光板嘅飞机窗,仲有靓景睇,真的很兴奋🤩🤩

Lunch set:

传统英式早餐班戟 $188
店员推介,话呢个ADB系最受欢迎top 3,

羊肩肉千层面 $178
好好味竟然,
里面有大量软烂嘅羊肩肉同埋芝士,
虽然好邪恶,但口感好香滑好有层次👍🏻