2019-08-24 1173 浏览
未去食已经先被要求2小时用餐时间要还抬去到餐厅完全唔满座 好多空抬亦唔见有客人在等位 到走的一刻仍有空抬唔明白点解要限时同咁赶整顿晚餐都感觉好赶被摧促著食2度前菜同1个主菜是同时上抬我地已经立即叫佢等我地食完这几度菜才上dry aged beef但结果仍然系我地仲食紧的途中个牛就已经匆匆来了成件事好似好赶时间咁你有客排哂队的话我明白亦会配合但有大把空抬又冇人等入座情况下真系冇理由要咁急速上菜加上一食完就清哂我地的碟好似唔想我地再叫再食咁所以我地原本都打算试甜品都唔叫咁想我地走 咁就早走早著建议想慢慢享受晚餐与朋友聚旧的唔好来食物质素中规中矩没有套餐全部单点 价钱中上先来餐前面包 劲韧又硬既不香脆亦不松软 唔合格!Beef tartar | $168这个唔错 生牛肉肉质爽嫩酱汁好味再配少许沙津菜减腻Duck Foie Gras two ways | $228鸭肝煎得好好 外面微微焦香里面juicy再配超级脆的多士一流另外个terrine味道香浓配面包又系无得输Mussels with classic wine sauce | $198主菜来说份量较细而且青口都好细粒不过味道搭够 个汁好好
未去食已经先被要求2小时用餐时间要还抬
建议想慢慢享受晚餐与朋友聚旧的唔好来

食物质素中规中矩
没有套餐全部单点 价钱中上
先来餐前面包 劲韧又硬
既不香脆亦不松软 唔合格!
beef  tartar

主菜来说份量较细而且青口都好细粒
不过味道搭够 个汁好好味 能带出青口鲜味
dry  aged  rib  eye
dry  aged  rib  eye

Dry aged rib eye with potato wedges | $498
要特别称赞薯角真系好正!
新鲜炸出够哂热辣辣
外脆内软而且调味亦刚刚好 非常出色