2025-01-22 46 浏览
餐厅环境好有墨西哥的风格同咪呢到的老板都好热情,打卡或同朋友聚旧食饭呢度真系一流🔶Birria Beef Stew牛肉的肉质嫩滑并且煮得好淋,食落好多汁同入味,而佢会分开洋葱,青柠同芫茜俾你自己落,再配上印度的黄饭,味道好清新得黎又好丰富层次。🔶Quesadilla 肉方面我哋拣左鸡肉,新鲜的蕃茄,洋葱,牛油果再加上拉丝的芝士,好野味啊,口感清新得黎仲带有芝士的咸香之余又突出牛油果的香味。 呢度既饮可以选择有酒精或无酒精而我哋就拣左杯无酒精的特饮同英国茶 🔶Flamingo 味道酸酸甜甜,集合左不同种类的野莓味,最岩食完野杯返杯呢个消济解腻。🔶甜品 - Avocado Ice-cream佢哋用咗牛油果的壳装上好香牛油果肉的雪糕,好新奇的口感,而且雪糕质地好幼滑,口里感受的浓浓的牛油果蓉带出黎的香味。
餐厅环境好有墨西哥的风格

同咪呢到的老板都好热情,打卡或同朋友聚旧食饭呢度真系一流

🔶Birria Beef Stew

🔶Quesadilla

呢度既饮可以选择有酒精或无酒精