2023-08-08
想舒舒服服叹个午餐就可以拣呢间西班牙菜,有Cocktail 、Mocktail,chill住饮嘢叹lunch! 我哋拣咗两个午餐同两杯Mocktail🍸午餐跟餐汤及面包,餐汤系南瓜汤,非常浓郁、多士脆脆。▶️姜味橙香橡果黑毛猪鞍架 $158橡果黑毛猪鞍有阵阵嘅果香味,配上淡淡橙香,大块肉质腍身,味道唔错。另外仲有沙律菜、番薯条。番薯条够晒香脆。▶️西斑牙海鲜饭$148西班牙海鲜炒饭,入边有粒粒西班牙腊肠,带点点咸香。海鲜配料虾、蚬、青口。▶️Summer fiesta 🍸$118有薄荷叶、青柠、柚子等。呢个味道非常之清爽,非常之适合夏天饮。薄荷青柠好清新,然后带少少柚子味。饮品清爽,啱晒我唔钟意甜嘅人。▶️Dance together 🍹$118有荔枝、梅果、红茶等。呢个带啖啖荔枝清、茶味突出,梅味道酸酸地。午餐价钱唔贵、食物味道唔错,系一个食饭好地方☺️
午餐跟餐汤及面包,餐汤系南瓜汤,非常浓郁、多士脆脆。
▶️姜味橙香橡果黑毛猪鞍架 $158
▶️西斑牙海鲜饭$148
▶️Summer fiesta 🍸$118
▶️Dance together 🍹$118
午餐价钱唔贵、食物味道唔错,系一个食饭好地方☺️