前排同一班钟意食蛋糕既大同gathering (+farewell🥺),收工临急抱佛脚去左上环地铁站买蛋糕🎂 大同老公studio设备太齐全喇,有靓位影相📸️ 又多道具,我就顺利成章咁影左好多靓相,系呢度要多谢佢地,又有耐性咁等我相机食先🙊➿ 紫薯紫水晶蛋糕 ($460)超级华丽吸睛既蛋糕👀✨✨打卡一流!而且佢唔系虚有其表,蛋糕糕体有浓浓既紫薯味,味道唔会好artifical!冇谂过啫喱都做到紫薯味,又可以做到好像真既紫水晶形态🔮创意度满分呀💯💯💯➿ 禅修{日式芝麻香草慕丝蛋糕} ($45)茄子造型既蛋糕实在好qq🥰🍆 芝麻味道比想像中浓郁好多,朋友话味道好似食紧芝麻卷咁!➿ 红丝绒忌廉芝士Cupcake ($35)Cupcake🧁 甜度相对地高,忌廉芝士有微微咸香之余,又有少少似吉士既味道,同红丝绒味道都几夹!

➿ 紫薯紫水晶蛋糕 ($460)

➿ 禅修{日式芝麻香草慕丝蛋糕} ($45)

➿ 红丝绒忌廉芝士Cupcake ($35)