2021-10-04
其实我好少食争鲜嘅外卖 每次经过我都会觉得好普通好normal唔会有咩特别🤔 但今日朋友仔话想食寿司就落左去买争鲜😳 结果有少少惊喜😲竟然见到争鲜有卖关东煮 就觉得非常之特别 应该唔系每一间都会有卖关东煮 而且佢既价格全部都系8蚊鸡 一啲都唔会觉得贵 佢应该系用咗昆布汤底 煮出嚟非常之出色 真系有啲怀念系台湾 每一间便利店都有关东煮既感觉 Feel so Good🤤🤤然之后 去到寿司店当然要买寿司啦 佢都系keep住3蚊嘅价格 呢个价钱 的而且确好抵食 同埋选择嘅时候我都会选择一啲唔系用包装纸包装嘅寿司 感觉好似新鲜整出嚟系好味啲嘅 同埋佢啲丼饭的确好吸引嘅好抵食 讲真食得寿司嘅都预咗贵 但系争鲜嘅文化改变咗寿司「贵」呢个概念最后我哋六个人叫咗咁多野食 都系讲紧350蚊有找 的确好吸引 真心推荐 价钱便宜 非常抵食
真心推荐 价钱便宜 非常抵食