第一次写食评!食完令到我要开个ac 打文章,废话不说,因平时经常光顾759 store ,本身有好印象,所以想来试,为免中大伏,我只系叫左碗招牌云吞面,3-4分钟整好,唔算耐(餐厅唔多人),一黎到我心谂,我叫错左下午茶餐咩?点解细碗到咁?但事实上系冇!食完整体感觉是这样的,份量太小,跟本正常你之前未食过野情况下唔会饱(基本上系出面嘅小一半份量)。生面嘅质料太奇怪,虽然唔讲得上难食,但求其去一间茶餐厅都好食过佢,汤底一般般,冇咩特别好讲,真心评论只系一碗超级普通嘅云吞面,我唔明点解够胆死可以开$30蚊一碗嘅价钱,的确起云吞方面系好似落足料咁,大大粒,算几好入口,但都难以弥补以上嘅严重缺点,如果真系要赞,职员嘅态度我觉得系唔错(希望唯一嘅优点佢可以keep住)btw!我谂唔到仲会返转头食759餐厅嘅任何原因。完