见新开同价钱吸引就试左。⭐️热狗肠系粗身既、脆皮,咬落啖啖肉仲有啲蜜糖香,食落juicy,唔会觉得太咸同heavy⭐️⭐️热狗包铺满芝麻,口感松软,烘得啱啱好⭐️个包烘得几好,虽然望落偏啡,唔知仲以为烘㶶左,特别系之前试过(喺其他餐厅)食到啲㶶到𠝹晒口既包,我觉得呢个真系烘得啱啱好,仲保留到面包既松软。重要个包成个面都系芝麻,我就觉得好似有啲茶餐厅既热狗咁,食到跌落黎𠮶下都几fun。⭐️酱汁、配料配搭味道突出又清爽⭐️热狗肠下底既酱食落甜甜地,有啲洋葱粒同一啲汉堡包酱常用既香料咁,个味有啲熟悉但不一样既感觉,唔知系唔系铺头自己调既呢。配埋芝士同墨西哥腌辣椒,感觉好夹既同时,都无遮到热狗肠既味,唔会觉得漏。⭐️莎莎酱推荐⭐️沙律面落既应该就系莎莎酱,仲有蕃茄粒,芝士碎,同红洋葱。个莎莎酱有种越食越上瘾既感觉☺️睇黎下次一定要试下nacho。抵食、好食,感觉制作好用心,可唔可以沙田区开分店🤣
见新开同价钱吸引就试左。

⭐️热狗包铺满芝麻,口感松软,烘得啱啱好⭐️

⭐️酱汁、配料配搭味道突出又清爽⭐️

⭐️莎莎酱推荐⭐️

抵食、好食,感觉制作好用心,可唔可以沙田区开分店🤣
墨西哥辣椒芝士热狗+$12沙律套餐配可乐
2023-09-29