2008-07-15 10 浏览
已经去过这餐厅好几次了~不过平时去开九龙湾行街会想再去这里食晚饭~这前天行完megabox 出返地铁站又再去多一次了~金加利餐厅地方不大,座位也不称得上舒服,但服务几好,以西餐食扒既价钱来讲佢的确平得可以...我最喜欢这里两样菜 芝士焗鸡扒肉酱拼法式田螺长通粉----芝士并不是上等贷,但胜在够多够热,鸡扒味道不错,也算嫩滑,肉酱-->即是肉酱意粉个D,好味!!不过佢田螺同肉酱都系味道较浓,喜欢淡口味的朋友可能会唔钟意......但可以一个长通粉有咁多配菜,又鸡又肉酱又田螺,感觉真爽~ 铁板美国肉眼----食过3次了,,2次好正.一次差d,,水准时高时低, 佢个肉眼几o岩配黑椒汁,,5成熟左右真系一流牛味普通,但肉汁丰富,绝对厚切,大份到一个男仔食都未必食得哂,good! 另外这样的石头锅饭,,咖哩,王子鸽, 都系值得一试的~
这前天行完megabox 出返地铁站又再去多一次了~

我最喜欢这里两样菜

另外这样的石头锅饭,,咖哩,王子鸽, 都系值得一试的~
  • 芝士焗鸡扒肉酱拼法式田螺长通粉