2019-11-01
价钱正,食物吾得今次比佢OK绝对系因为价钱低而吾系味道或质量。系佐敦食个简单午饭,openrice真系好快可以sort左地区,餐类和价钱,正。100蚊楼下揾到哩间吾错,食评同价钱都好合适,1点几去到大把位,本来系想食食评中大家都食的海南鸡,但坐底睇下墙上午餐牌,又好似其他都几好,午餐居然有牛舌和鹅肠,好难得啊!午餐$38的价钱亦真系好便宜。最后叫了一个特别和普通的比较。红酒牛脷饭($38)- 牛脷都几多,有红萝卜薯仔垫底,但食落无乜香味,牛脷太淋太鞋同无牛脷味道。梅菜肉饼饭($38)-揾吾到食吾到梅菜,猪肉比较肥,鼓油又吾香。跟餐有汤,或者加两蚊有热饮,但个汤系前所未有咁差,个样同味道好似食云吞捞面的跟汤,又冻。我宁愿比多两蚊你整好D,以佢地卖咁多款式𩠌菜,真系用下栏料煲个好D汤啊!
今次比佢OK绝对系因为价钱低而吾系味道或质量。
最后叫了一个特别和普通的比较。
红酒牛脷饭($38)
梅菜肉饼饭($38)
-揾吾到食吾到梅菜,猪肉比较肥,鼓油又吾香。