2014-05-04 1340 浏览
同朋友们做左阵运动之后,就去左一间叫burger room食野,好快就可以入座,可能系早呱,所以暂时冇乜人,差成大半个钟先可以叫午餐。由于我地都好肚饿,就决定左散叫。我同朋友叫左两个burger,份薯条同埋两杯野,等左大约几分钟,就有得食。最贵Lobster Burger。个样都可以的。用原只约400g重嘅boston lobster整wor,食完之后就觉得…冇…龙虾都系就咁食好味道唔系好夹- -Melted Cheese Twister Fries同两杯peach tea。D芝士溶晒系D薯条上面,卖相唔错,我想应该几好食。点知D芝士好重味但偏咸…薯条算弹牙,都唔点甘…令我就期待个burger。Peach tea冇乜特别。弹牙嘅Melted Cheese Twister Fries过左一阵间Breaded Chicken Cheese Burger,比想像中大。鸡肉较干身又唔够滑.普普通通嘅Breaded Chicken Cheese Burger