2015-10-13
放工约朋友食饭, 近排偏向喜欢食串烧地点就选择了佐敦附近几间不是佢食过就是我食过最后就决定一试这间6点多就在这里, 只得一台正在吃鱼首先店员都算热心介绍食物 , 也没有一味HARSH SELL 贵价海鲜之后再睇佢地menu, 印象唔错,好环保!用marker在过了胶既menu上写ORDER,完成后就就会抹左佢再放返系枱。我们点了以下食物 :鱼干---已经无咩地方可以食到, 唔错, 不会太硬送的豆腐干---我觉唔错 , 蒜味及酱都香浓 , 可惜同行说过咸唔知咩牛扒---唔得, 仲要唔系好平, 好干 茄子---普通, TOPPING 太硬, 皮浓却不易拿掉...同时不够厚身花螺---唔得, 可以不叫, 无味粟米 --- 唔错, 几JUICY 不知明串--- 普通...因为一点印象都无海鲜可以,比隔壁平点可是整体普遍, 食物款唔算多食完一阵已经感到非常口喝
放工约朋友食饭, 近排偏向喜欢食串烧
地点就选择了佐敦
附近几间不是佢食过就是我食过
最后就决定一试这间
6点多就在这里, 只得一台正在吃鱼
我们点了以下食物 :
鱼干---已经无咩地方可以食到, 唔错, 不会太硬 送的豆腐干---我觉唔错 , 蒜味及酱都香浓 , 可惜同行说过咸 唔知咩牛扒---唔得, 仲要唔系好平, 好干 茄子---普通, TOPPING 太硬, 皮浓却不易拿掉...同时不够厚身 花螺---唔得, 可以不叫, 无味
粟米 --- 唔错, 几JUICY
不知明串--- 普通...因为一点印象都无 海鲜可以,比隔壁平点 可是整体普遍, 食物款唔算多
食完一阵已经感到非常口喝