2025-02-24
🍲 和牛花胶锅($168)$168可以一次过食到花胶同A5和牛,价钱亲民性价比高而且食物质素无揸流摊;和牛由鹿儿岛直送仲要系A5等级,油花多,入口即化,蘸上梦王蛋一齐食更加提升和牛嫩滑口感;花胶锅除左有主角花胶之外,仲有大大只又厚身冬菇,时蔬同关庙面;花胶份量多口感较软身,冬菇吸收哂汤底非常入味,关庙面弹牙有咬劲🥩梦王和牛丼($68)和牛系薄切但份量唔少,牛味浓,生梦王蛋嘅蛋黄饱满,蛋香味浓,加埋煲仔饭豉油捞埋一齐食,好食到停唔到口,顺带一提,如果唔钟意食生蛋嘅朋友可以拣温泉蛋/流心蛋/太阳蛋🥢 小食($42)小食款式有多种选择,有炸云吞,韮菜饺,炸鲜奶卷同鲮鱼球蚬蚧等等,可以单拼或双拼都系一样价钱;我地拣左炸鲜奶拼鲮鱼球蚬蚧,份量十足;炸鲜奶卷大大条,炸得金黄香脆唔油腻,内里滑不溜口,奶香味十足,蘸埋炼奶一齐食就更滋味;鲮鱼球蚬蚧炸得金黄饱满,爽口弹牙,加上陈皮同芫荽,味道层次丰富,蘸埋蚬蚧一齐食就更鲜味🫖 去湿茶($22)佢地嘅自家制凉茶,有微糖同无糖可以选择,饮落甜甜哋好易入口,去湿茶啱哂我呢啲成日坐喺冷气房嘅人🫖 清心火($22)清心火都系有微糖同无糖可以选择,饮落甜甜哋好易入
🥩梦王和牛丼($68)
🥢 小食($42)
🫖 去湿茶($22)
🫖 清心火($22)
清心火都系有微糖同无糖可以选择,饮落甜甜哋好易入口,饮返枝仲可以清走食炸嘢嘅热气
和牛花胶锅
梦王和牛丼