2018-08-04
之前系网页见到送甜品宣传但无时间试,可惜太晏食下午茶所以食唔落甜品海鲜意大利饭-海鲜汤好鲜甜但收汁做得麻麻,饭唔够烟韧,芝士好拉丝好香,青口煮得刚刚熟肉质好嫩鲜味,虾爽口弹牙,最好味带子爽滑弹牙,鱿鱼梅梅地冇弹牙感,整体都ok但质素就价钱偏贵左烧猪肋排-薯条用焗薯原条炸冇点粉,好香薯味质感外脆内粉,沙律普通有1,2块菜叶有黄,猪肋排焗到好林唔洗用刀用义都拆到肉食,但汁唔够有啲干,卖相原整估唔到可以做到咁林HeSheEat汉堡-包面芝麻好求期一面有一面无,三重芝士冇令我失望好多好,大啡菇多汁到爆连埋牛肉食好夹,但好难一啖食到所有馅料太大太厚而且菇菇好似有脚咁,食一啖要推佢返入去,牛肉汉堡好浓肉味又多汁肉滑又弹牙真系好正可惜太饱甜品下次先再试,价钱都偏贵如果想试味可以食午餐试左岩唔岩自己先