2011-08-18 110 浏览
本身没有写食评的习惯, 但呢间 restaurant d 服务太差 la, 而且 d 价钱又贵, 不得不写 价钱贵 : 1. 前菜每人 $20 (一定要收) 仲好难食前菜是一粒俾迷你冰皮月饼仲要细 ge 白萝卜, 而且味道仲差过小 贩档猪红萝卜2. 寿司质素一般, 但收费贵, 我同男朋友两个人系去食宵夜, 净系叫左寿司同一客金菇肥牛卷, 咁就要俾 $3xx 好唔值得!!!!!3. 尝试收多我地 $$佢话有一道菜有半价, 但埋单时收左全价, 同佢地理论时先肯减返一半, 即 $125, 如果我们唔望张单, 咁就俾佢地收多左 $$ la 质素一般:1. 有 d 寿司 (e.g. 三文鱼籽仲好唔新鲜)2. 金菇肥牛卷好多油, 好济3. 其他寿司质素一般服务超差:1. waitress 好被动, 唔叫都唔会帮我地加水, 日本餐厅出名服务好, 我未试过去一日本餐厅要吖人加水 ga lor !!!! p.s. 当时一d 都唔忙, 得5-6 位客人2. waitress净系识得翘埋双手倾计, 都唔理 d 客人 3. 上菜速度: 慢过蜗牛, 要30 mins 先上到一道菜, 但佢地又唔系忙 真系

价钱贵 :
1. 前菜每人 $20 (一定要收)
仲好难食

好唔值得!!!!!

3. 尝试收多我地 $$

质素一般:
1. 有 d 寿司 (e.g. 三文鱼籽仲好唔新鲜)

2. 金菇肥牛卷好多油, 好济

3. 其他寿司质素一般

服务超差:

p.s. 当时一d 都唔忙, 得5-6 位客人

真系 O 晒咀.........都唔明点解咁慢

总结 :
我俾得呢个价, 梗希望佢 d 野好食 + 有好 ge 服务, 但系完全符合唔到我 ge 期望, 仲可以话 『俾钱买难受』

2011-08-13
$170 (宵夜)