2022-09-15
见到有网上有网民推介土瓜湾哩间餐厅,放假就嚟试一试佢系咪真系cp值高先😋平日晏就1点去都已经好爆,同埋最紧要空间位足够,完全唔觉得逼,个装修都好靓见到menu有哩个龙虾 好似几吸引就试下佢🤤嚟到真系哗咗一声😱,真系几大只下,啲肉都好爽弹牙,冇雪藏味,唔系酒店入面任食个啲咁,然后个汤底都好香,带有龙虾淡淡嘅香味,入面仲有干葱同芫茜,令到个汤底有层次感,仲有啲鱿鱼 青口 蚬肉,份量都好多吓,我仲要叫咗汤饭,真系好饱🤤讲真138食到哩个龙虾饭真系抵喇😎之后,仲叫咗一个清酒蚬肉天使面, 入面啲蚬肉都算多同埋都有啲烟肉蘑菇,而蚬肉size适中都冇沙,食嘅时候都食到有酒香味之后lunch set仲要加18蚊可以叫特饮,叫咗oreo 同 芒果沙冰芒果沙冰好出色,晏就咁热,真系好消暑,仲要入面都好多芒果粒🥭,成杯野都真系好香芒果味整体黎讲要我拣一个样推介,龙虾汤饭或意粉值得一试👍👍👍👍👍👍👍👍正
见到menu有哩个龙虾 好似几吸引就试下佢🤤