试问晚上自助餐有边度唔洗过$200吖?!(普通餐厅唔计) MUSE就做得到~!价钱只不过系$168 JA,四位或以上可获八五折。小弟是次聚会,总共7人,埋单每位$176(真系唔知佢点计,无详细睇。) 好,闲话休提,先讲讲餐厅的环境,灯光唔会太暗,几好。音乐的声量尚算恰当,而侍应的服务更加有效率,我先啱啱吉起旧食物,即刻有个侍应系隔离问你仲要唔要(太快喇~ -.-")至于食物的款式不至于太少:1.个薄饼唔错㖞,入口松软,又唔太硬,正~! 2.烟三文鱼真系好咸,我食开浓味野都顶唔顺 ! 3.羊脾几好㖞,唔太腥同苏~! 4.牛串烧好硬,唔知系咪摆得耐。5.黑白配(黑芝糕糕点),唔太腻之余,仲可以食多几件TIM!!!6.士多啤梨雪糕劲似食药,呕!!!!!!! 评价 : 好味既食物虽然无乜边野突出,留下好深既印象,但整体尚算不俗。如果谂食 唔太贵既Buffet,呢度真系可以一试,但预先订位,多人更要前往落订先,只收现 金。

至于食物的款式不至于太少:
1.个薄饼唔错㖞,入口松软,又唔太硬,正~!

2.烟三文鱼真系好咸,我食开浓味野都顶唔顺 !

3.羊脾几好㖞,唔太腥同苏~!

4.牛串烧好硬,唔知系咪摆得耐。
6.士多啤梨雪糕劲似食药,呕!!!!!!!

金。