2024-05-20 54 浏览
下午茶,我同我最好嘅partner book咗呢间网上推介嘅餐厅,叫盈图,系位于大角咀,就好方便。个环境舒适,装修有古色古香嘅几楼风格,立即令人放松🍵。💠 冰镇咕噜肉 💠外皮炸得好脆,冰镇过,冷冷甜甜嘅,上到黎已经觉得好吸引,咕噜肉好juicy,入味好香,性价比极高😋💠 砂锅鲍鱼鸡粒蛋白炒饭 💠佢嘅鲍鱼质感烟韧,再配上鸡粒同蛋白,绝对要嗌呢一个👍。💠 真功夫潮州粉果 💠呢个,你一定唔可以错过!平衡得宜嘅肉优质配料,皮薄馅足,吃起来有肉汁,令人一试难忘😋。💠 健康红米鱼茸脆竹肠 💠超级推荐!健康味美,咬落去鱼茸嘅香味,同埋脆脆竹肠嘅搭配,味道独特,感觉好好食🥰。服务员都好贴心,好热心咁解答我哋嘅问题,仲有介绍咁多美味嘅点心。食完后有种满足同幸福嘅感觉,真系要再嚟!🙏🙏