2022-07-04
如果有超级优秀服务大奖💯, DanRyan湾仔店 实至名归👏🏻!之前食过九龙塘又一城间Dan Ryan,都已好怀念佢的餐包🍞,见湾仔囍汇 开左分店,系利东街及庄士敦道显眼位置,好大间又靓😍庆祝自己又开了单,请老公食好野,于是选了呢度🥳🥳Order食物之后送黎 面包篮🥖🥧🥐有两个包一个松饼,松饼好好食,点知今次啲包好硬🪨🥲唯有同有位高大靓仔 反映,点知佢好到呢, 话帮我哋安排两个餐包🍞, 之后佢发现D包仲焗紧🔥,佢就比咗两个好味的核桃松饼 🥧, 我哋当然好钟意啦!👏🏻👍🏻🤩🤤之后黎左个周打蚬汤🍲, 用好大嘅类似法包🥖载住, 好足料好好味。而主菜就系海鲜意大利饭🍛,虽然用料都好足,有虾🦐、青口、鸡肉🐤等, 但真系偏咸😖😣两人食到一半就放弃,然后就叫上甜品🍭啦。点知个高大靓仔见到我地食唔晒,一问知道系太咸,佢就好好心比我哋换另一样🤩因为都已饱就话唔使喇, 点知佢好好㖞💯, 话畀4个松饼我哋作第日早餐🤤😋真系连刘德华都要赞啦👏🏻,佢简直攞到本年度最佳员工奖🤴🏻🏆跟餐甜品系一个 怀旧新地🍨 有三分二系Cream, 三分一系溶溶地嘅云呢拿雪糕🍦, 主要系感受下70年代嘅怀旧外国人风情。所以整体嚟讲
真系连刘德华都要赞啦👏🏻,佢简直攞到本年度最佳员工奖🤴🏻🏆
所以整体嚟讲佢嘅松饼攞100分💯, 呢度嘅服务环境系超优质👍🏻,背景音乐都好好听🎶 食物餐Size份量都好大,可感受去了外地美国🤭
#饮食情侣🥰
#MagicRaymond食好野🍴