2022-10-03
同妈咪去置乐买𩠌 顺便食个午餐置乐好多地方餐厅都试过唯独是留民料理中午时间一点几去到总算唔多人 可以轻轻松松食饭~之前见到食评话服务态度唔好可能唔多人 冇想像中咁差😂自家制牛肉温泉蛋饭$88卖相极之吸引~秘制酱油牛肉配上新鲜的半熟温泉蛋,用蛋汁捞饭加上日本珍珠醋米,非常配合,更加添上一份柔润顺滑的口感,配菜仲有紫姜,积青瓜及甜蛋等值得一赞的是自家秘制酱汁,大概食出有酱油、味淋、清酒🍶、鳗鱼汁得闲食完话我知系咩味🤣🤣特别之处系牛肉冷盘送上嘅相信系热食整体嘅味道会好奇怪呢个酱汁系适合冻食但并不是好似雪柜拎出嚟嘅温度大概系10度左右吧🧊整体而言 对得起呢个价钱鹿儿岛A5和牛膏饭🐮和牛膏都好少听,更加系第一次食🤣呢个烩饭都几香,食落有一层牛脂包住啲饭炒蛋加上油脂就更加滑 而不太腻而且加入翠肉瓜粒,香葱等, 口感味道丰富~装修都几有日本feel日头就唔饮酒啦~下次要试吓手工啤同埋攞奖嘅BB乳鸽sin屯门青山公路351号彩华花园地下1号舖Shop 1, G/F, Rainbow Garden, 351 Castle Peak Road, Tuen Mun
顺便食个午餐
置乐好多地方餐厅都试过
唯独是留民料理
中午时间一点几去到
总算唔多人 可以轻轻松松食饭~
之前见到食评话服务态度唔好
但并不是好似雪柜拎出嚟嘅温度
大概系10度左右吧🧊
整体而言 对得起呢个价钱
鹿儿岛A5和牛膏饭🐮
和牛膏都好少听,更加系第一次食🤣
呢个烩饭都几香,食落有一层牛脂包住啲饭
炒蛋加上油脂就更加滑 而不太腻
而且加入翠肉瓜粒,香葱等, 口感味道丰富~
装修都几有日本feel
日头就唔饮酒啦~
下次要试吓手工啤同埋攞奖嘅BB乳鸽sin
屯门青山公路351号彩华花园地下1号舖