2015-09-23 1544 浏览
我们一行六人到达餐厅,为的是吃佢六十个月的火腿!而家谂起都流仅口水。立即去相⋯面包:热辣辣。侍应见我地好快食完,马上拎上另一蓝新包黎。够细心。60个月火腿($2xx):年份耐点,味道果然香淳点。望落好似好肥,以为好易制。其实系一点都不漏,非常香口,再配上红酒⋯就系咁,我一个人都食左半碟⋯⋯呢个价钱,我会形容系'抵食夹大件'今晚叫左呢三支酒(2红1白):佢地有个好厚既酒list...决定叫waiter介绍。总括黎讲,呢三支酒都ok,好配合点既菜式。Fusion鱼刺身: 唔记得系咪剑鱼刺身。哩个fusion刺身菜出奇咁夹!佢个sauce有少少咸味,取代左一般日本酱油点刺身既概念,有惊喜⋯牛肉他他:由于对全生牛肉冇咩兴趣,只浅尝左2啖,感觉系滑。小食:以为普普通通,但盐花既分布好平均,值得一赞。烧鸡:juice,香口。但六个人食的话,分量就好似少了点。牛架(约1kg): grill完既香味一上菜已经闻到。我地order5成熟,外层香口,内层软熟。仲有牛既脂肪留系囗腔度,加一囗红酒,非常回味!!海鲜意大利饭:每一口都好有香浓虾汁味道。味道较重口味。苹果tart:香,但好甜,我觉得衬红酒可bal

牛肉他他:由于对全生牛肉冇咩兴趣,只浅尝左2啖,感觉系滑。

小食:以为普普通通,但盐花既分布好平均,值得一赞。

烧鸡:juice,香口。但六个人食的话,分量就好似少了点。

海鲜意大利饭:每一口都好有香浓虾汁味道。味道较重口味。

苹果tart:香,但好甜,我觉得衬红酒可balance到。