2023-05-10
有一排冇食过韩烧,突然有 d口痕😂,又咁啱谂起好耐之前食过呢韩烧几高质,所以今日就过黎二访一吓😚~呢度一如既往提供无限 refill嘅炉边蛋☺️,今次我仲打破左自己嘅refill纪录!芝士炉边蛋真系超好味😍!🌟牛护心肉 $160肉质软嫩细致,油脂分布平均,牛肉味香浓😊!仲可以出去自助区拎 d生菜同泡菜返黎做生菜包,更加好食嫁😝!🌟牛排骨汤 $125排骨好多件,每件都多肉,唔系净系得骨😍~汤好重大葱味,非常清甜🥰,同埋入面仲有好多粉丝,几饱肚😬!🌟海鲜泡菜饼 $90同上次一样超大碟,口感酥脆可口🤭!味道酸辣适中,非常开胃👍~入面 d海鲜泡菜好足料,正🤤!🌟石锅牛肉拌饭 $95牛肉几多,同埋腌得够味😉~拌饭入面用左多款蔬菜,口感丰富😝!白饭软硬啱啱好,食到底仲有好多饭焦,非常香脆🙂~本身已经好香麻油味,再捞埋d辣椒酱,更惹味🤗!
🌟牛护心肉 $160
🌟牛排骨汤 $125