2018-06-29
打边炉真系可列为全年活动呀,只要系有冷气几热都想打个边炉😆 平时我都好中意黎登龙街哩头食饭,觉得好多间餐厅环境靓之余野食都好有质素。哩间打边炉系第一次试,睇中佢哩度招牌花胶汤底。招牌亚古锅 $388哩个汤底真系好名贵,有花胶、螺头、瑶柱、虫草花等,个汤底系金黄奶白色,店员介绍我地饮左汤先再加汤打边炉,梗系要细味一下啖靓汤啦。近镜一下真系几大块花胶嫁,女士们恩物呀,美颜嫁!白膳片 $78 / 北海道走地鸡 $188白膳片好新鲜呀,摆落锅录两录好快食得,好爽口呀,完全冇骨!走地鸡肉质好爽,好有鸡味,正!四合丸 $88 / 豚肉韮菜饺 $58四合丸系四款唔同口味既,有墨鱼、虾、猪肉、金腿茸、一次过试晒好正!水饺好足料,皮好薄但唔易穿,一咬开肉汁流出,美味。骟牯三宝 $688有3个几特别牛既部位食到,我净系听过牛颈脊,另外既边抓同腩包第一次听😂 三个部位我比教中意食牛颈脊,爽口重牛味,腩包脂肪分布最多,好林。哩度既牛都系好新鲜嫁,其实款款都系新鲜!食完哩餐好饱,非常满足,而且哩度既服务态度都好好!
招牌亚古锅 $388
近镜一下真系几大块花胶嫁,女士们恩物呀,美颜嫁! 白膳片 $78 / 北海道走地鸡 $188
白膳片好新鲜呀,摆落锅录两录好快食得,好爽口呀,完全冇骨!走地鸡肉质好爽,好有鸡味,正! 四合丸 $88 / 豚肉韮菜饺 $58
四合丸系四款唔同口味既,有墨鱼、虾、猪肉、金腿茸、一次过试晒好正!水饺好足料,皮好薄但唔易穿,一咬开肉汁流出,美味。 骟牯三宝 $688
食完哩餐好饱,非常满足,而且哩度既服务态度都好好!