2012-02-09
今日返工好大压力, 食LUNCH想要轻松返一下!! 去CB食街食下都系唔错既选择,, 谂谂下自己其实都好耐冇食过扒了, 咁岩食街有就去食下啦!!一个人食叫左个 dry age 食, 都几写意的! 肉味好浓而且油花好够, D牛肉真系溶系个口里面的! D WAITER 俾左D SAUCE我点牛食, 我叫佢地可以收返D酱, 因为本身我系中2食牛既原味多D, WAITER 知道左之后就好友善咁向我推介左几只点牛既盐, 有白色、黄色同埋绿色, 听佢介绍佢地分别系岩盐、绿茶盐同埋咖哩盐, 好奇之下我试一试啦, 点知又几OK啊, 因为ZD盐唔会遮住牛既味道, 反而仲突出左个牛味! 真系唔错, 我下次识得点食了仲要提一提既就系佢个汤超浓!!!!!! 真系饮到一粒粒菇系里面, 完全觉得细细碗好似已经等如人地一大碗咁!!!今日成功忙里偷闲了, I will be back!!!!! YAYYYYY