2023-09-30
Deep Sea Oyster & Steak尖沙咀环境不错的海洋西餐厅,首推热食!尖沙咀要揾食,好多时都系厚福街,今次试咗去山林道嘅银座大厦,
今次叫咗个深海商务套餐,二人餐黎。
1️⃣餐汤: 南瓜汤,够浓够滑,不错不错。2️⃣什菜沙律:正常发挥3️⃣新鲜靓生蚝:每人两只,美国好creamy! 入口即溶,西非就爽口,有对比就更知自己钟意食啲乜。4️⃣刺身拼盘: 厚切三文鱼.新鲜象拔蚌.甜虾,卖相唔错!味道都不错。5️⃣煎脆皮鹅肝 : 上得好靓,个鹅肝煎得香,配块多士都好夹!唔会太腻。6️⃣纽西兰羊架:煎得香,特别欣赏啲配菜系靓同埋都好食嘅7️⃣深海海鲜拉面: 喜出望外,蟹柳个味系好似系真长脚蟹柳,而只大虾都好香虾味,感觉系有煎过,成个拉面一啲都唔hea整体黎讲,日式加西式,环境加地段,系不错嘅选择!
尖沙咀环境不错的海洋西餐厅,首推热食!
尖沙咀要揾食,好多时都系厚福街,今次试咗去山林道嘅银座大厦, 一般黎讲,楼上铺平租,性价比都会好啲,识得食得smart 啲嘅朋友仔都会识! 环境以游轮为主题,有种置身豪华游轮嘅感觉,位置唔算多,有种cozy嘅感觉! 今次叫咗个深海商务套餐,二人餐黎。
1️⃣餐汤: 南瓜汤,够浓够滑,不错不错。
2️⃣什菜沙律:正常发挥
6️⃣纽西兰羊架:煎得香,特别欣赏啲配菜系靓同埋都好食嘅
整体黎讲,日式加西式,环境加地段,系不错嘅选择!