2020-10-23
🍝自家制手卷粉配南瓜容·里考塔芝士好味指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻小编会形容佢系一个好有趣嘅意粉❣️意粉嘅口感扎实,都好有饱肚感。除左酱汁系有南瓜蓉之外,同时都加份左南瓜粒去增加口感嘅层次。面头会有芝士,芝士同南瓜嘅组合,令人难以抗拒。最有趣嘅地方系厨师加入左红石榴,除左作为色彩嘅点缀之外,仲可以俾大定食到脆卜卜嘅口感。当你一咬到红石榴,就会食到甜甜酸酸嘅味道,超级特别。🍗苹果木烟薰美国野鸡好味指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鸡肉都煮到淋身,同埋用左一个几有层次嘅酱汁做配搭,酱汁有甜、酸、辣同埋香草味道。鸡肉下面层会有栗片子同椰菜仔,栗子非常好食,厨师将栗子煮到外层好脆,内里有粉粉地嘅感觉。椰菜仔就保留住自己嘅味道再加上少少香烤味。🍞前菜好味指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入坐嘅时候,就会送上一道刚刚烤香嘅面包,配上黑水榄牛油。面包暖暖地又脆卜卜,再配上带住微酸嘅牛油酱,都几好食😋🍹冻苹果汁(左)及冻柠檬茶好味指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻苹果汁唔会过甜,配上左青苹果片,都几开胃。冻柠茶方面,佢唔会有太浓嘅茶味,同时属于微甜,整体系比小编感觉系清香味道,饮落几舒服。🪑 装修店内装修优雅,座位阔落。拍拖、同朋友倾下计或
🍝自家制手卷粉配南瓜容·里考塔芝士
🍗苹果木烟薰美国野鸡
好味指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🍞前菜
🍹冻苹果汁(左)及冻柠檬茶
🪑 装修
店内装修优雅,座位阔落。拍拖、同朋友倾下计或者系一家大细泥聚会都好适合。
以下系餐牌俾大家参考下: