2021-09-12
红磡出名多野食, 小食一定要做到出色特别, 先会令食客记得你。 今日去试左你你, 因为佢有一个买点, 就系白兔糖吐司, 儿时食白兔糖特别觉得好甜。 但当成为吐司馅料, 就变成以香取胜🤘🏻👍🏻, 厚厚的紫薯配了麻薯QQ , 弹牙的感觉加上微甜的白兔糖, 配上白兔糖包制纸, 儿时回忆返晒尼~ 推介,另一特别的吐司系鸡扒千岛酱洋葱圈吐司, 份量好大, 皇上食完都话饿晒😂⋯⋯, 千岛酱加上煎鸡扒, 好有彩蛋🎈🥰⋯⋯卤肉饭真系要赞👍🏻, 同一般卤肉饭唔同, 卤肉部分有少少微辣, 好野味。 同埋会有少少豆腐放左卤肉中, 又系一个新颖加分位, 今次试配香芋海鲜饼及盐酥鸡, 两者炸后不太油腻,又唔会过咸 👍🏻🤤皇上另一竉, 地瓜条🍟, 厚切而香浓的番薯条条, 闻到已经好想食, 食落仲要系黄薯, 超好味👍🏻🥰
紫薯白兔糖麻薯吐司
推介,另一特别的吐司系鸡扒千岛酱洋葱圈吐司,
鸡扒千岛酱头洋葱圈吐司
卤肉饭, 盐稣鸡跟香芋海鲜饼
金钻凤梨乌龙茶(跟餐)
甜不辣拼地瓜薯条(跟餐)
白桃绿茶(跟餐)