2021-01-01
今日朝头早老公开车食呢一间想食好耐嘅餐厅,老板喺日本学师,闻名不如一吃去到已经见到人头涌涌,以往老公唔会钟意陪我排队😎今次佢都愿意排队一定好想食😎去到大约有15个人 ,等大约30分钟就入到去,好可惜今日超多车,老公等紧车位,一拍好车已经即刻「仆」过嚟,其实丧跑,其实20秒内会到,好可惜店舖职员问都冇问, 见我唔齐人,就收咗下一位客人嘅order sin (但系其实大家都未有得入)。我老公嚟到之后都冇得入先,因为店员已经收咗后边𠮶个人收咗order先,职员先安排后边嘅人入座🤣 我觉得呢一个位,有啲唔细心。因为讲到个服务好似日本人咁,但系好似冇乜人情好讲,又或者我期望太大🙂其实20秒内已经到啦,一啲人情都唔讲。另外佢系提供自助水杯😅但系其实个甲板系隔离唔到水杯,即系话两边客人嘅飞沫好大机会可以飞到去啲水杯入边😅 所以我哋水都唔敢饮。最重要系上一手饮完啲水,冇帮手fill (图片可以见到)😅服务真系麻麻地。讲返啲食物先,我同老公都觉得好正,黑蒜油比较浓味,适合重口味嘅朋友啲面嘅质地好烟银。鱼介猪骨味比较黑蒜味清淡,整体都香浓感觉到厨师嘅心机每碗汤面都会有一只糖心蛋,好多时出面只有半只。最重要
😅服务真系麻麻地。
每碗汤面都会有一只糖心蛋,好多时出面只有半只。最重要系呢度价钱一啲都唔贵。如果店员可以细心啲嘅话就非常之好!
食物质素好满意,系其他小节方面真系有待改善