🥢家上海✨每次行经过元朗Yoho,家上海门口前总是人山人海!喺店外见到家上海装修,以为呢个装潢喺度食饭应该唔平!点知一望个menu,令人非常惊讶,真系非常抵仲要有好多款上海菜简🤍当日我哋合共三个人叫咗一个炒饭三个𩠌已经非常之饱🥰🥰🥰推荐美食:金牌小笼包 & 锅塌豆腐味道:🌟🌟🌟🌟🌟环境:🌟🌟🌟🌟价钱:🌟🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟温馨提示:由于排队人数真系好多,所以强烈建议要预先订位。当日我夜晚6:30左右拎飞都要等大约个半至两小时先至入到座~🌟金牌小笼包 (5件) $54家上海必食金牌小笼包,小笼包皮厚度适中,而且内有鲜甜肉汁,猪肉馅料重鲜肉味!非常大推荐🦐🦀家上海虾蟹炒饭🍚 $118味道非常适中,最值得一赞嘅系饭身粒粒分明,非常松软,而且配上虾粒同埋蟹肉丝,令到炒饭除咗有咸味亦有海鲜嘅鲜甜味道锅塌豆腐🥰 $78千万不要小看豆腐嘅平平无奇,呢个𩠌我认为非常适合𩠌饭,豆腐味道偏甜,内滑及外面被浓浓嘅特制配料包围著!非常推荐而且一件嘅豆腐亦很大所以非常抵食🌟💚干煸四季豆 $78又有一个非常适合𩠌饭嘅干扁四季豆,非常推荐如果一整餐都系肉为主,呢个四季豆我认为系非常适合大家!不过由于我认为咸左小小,
🥢家上海✨

锅塌豆腐

锅塌豆腐🥰 $78

干煸四季豆

💚干煸四季豆 $78
又有一个非常适合𩠌饭嘅干扁四季豆,非常推荐如果一整餐都系肉为主,呢个四季豆我认为系非常适合大家!不过由于我认为咸左小小,所以配饭食非常适合!

整体而言!家上海每道𩠌都好值得推介,同埋真系要来几次先食得晒佢所有必食嘅菜式!

2020-06-26
等候时间
70 分钟 (堂食)
金牌小笼包
家上海虾蟹炒饭