2022-07-17
粒粒鱼生丼 $52鱼生份量算多,午餐份量都好足够,以呢个价钱嚟讲都算抵食👍鱼生个质素都算新鲜,特别系三文鱼籽,好有鲜甜味佢跟餐嘅三文鱼汤必定要试,三文鱼好甜好滑,好好味😋面豉汤充满鱼香味,仲要一啲鱼腥味都冇,非常好饮👍👍火灸鳗鱼 $8火灸寿司系👧🏻至爱,因为更加香口🤭入口有即溶既感觉,鳗鱼都几肥美😋直得试下😋鳗鱼寿司 $14个人比较钟意火灸既鳗鱼寿司,感觉更加香口😌鳗鱼虽然应该都系同一条,但唔知点解火灸既鳗鱼感觉更肥美🤔🤔整体不过不失味付螺肉军腩 $12螺肉分量都算多,但味道普通,同平时超市买到既味道无咩分别😂不过依个价钱都算抵食😌😌蟹籽军腩 $18👧🏻最钟意食蟹籽,旦白讲,大部分地方食既蟹籽都系差唔多🤣🤣鱼一既蟹籽都好新鲜,都好抵食😋
火灸鳗鱼 $8
鳗鱼寿司 $14